Incendiu de miriște în apropierea Autostrăzii A2. Pompierii ISU Dobrogea intervin

Pompierii au intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați în seara de marți 10 octombrie la stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe Autostrada A2 la km 201, pe sensul de mers București – Constanța.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale cu 10 subofițeri de la Detașamentul Palas. Aceștia au constata că incendiul se manifestă la aproximativ 1 kilometru de autostradă, fiind afectate aproximativ 2 hectare de teren agricol. De asemenea, nu există pericolul ca focul să se extindă sau să se apropie de Autostradă, fiind găsite brazde trase preventiv, probabil chiar de către cel care a pus focul.

A fost sesizată și poliția, fiind deschisă o anchetă. Cei care au pus focul riscă amenzi cuprinse între 3.000 şi 6.000 de lei pentru persoane fizice, respectiv între 25.000 şi 50.000 de lei

Circulația pe Autostrada A2 nu este afectată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*