VIDEO Cinci răniți, unul în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut la ieșirea din Castelu

Cinci răniți, unul în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut la ieșirea din Castelu

Cinci persoane au fost transportate la spital, miercuri dimineață, una dintre ele în stare gravă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 22C, la ieșirea din Castelu spre Constanța.

Din primele date, ar fi vorba despre două autoturisme implicate, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean precum și două echipaj SMURD, ale ISU „Dobrogea”.

Cinci persoane au fost rănite în urma accidentului, fiind transportate la spital, una dintre victime fiind în stare critică.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul a avut loc între un autoturism, condus de un bărbat de 60 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat de 21 de ani.

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și a unui pasager din autoutilitară, un bărbat, de 42 de ani, și vătămarea corporală ușoară a altor trei persoane, în vârstă de 18, 21, respectiv 35 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*