Un tată inconștient din localitatea Lazu s-a urcat băut la volan și și-a băgat soția și cei doi copii în spital după ce a provocat un accident rutier

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Unui bărbat de 34 de ani din localitatea Lazu nu i-a păsat nici de cei dragi și nici de lege. S-a urcat băut la volan, și-a luat familia cu el și în fața postului de Poliție Agigea a întors pe linia dublă continuă. A nimerit într-o mașină condusă regulamentar de un alt bărbat. Acesta din urmă, soția și copii celui vinovat au fost răniți și transportați la spital. Șoferul beat, a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, când, bărbatul beat care conducea un autoturism în care se afla soția și cei doi copii de 5 și respectiv 7 ani, condus un autoturism pe DN 39 pe raza localităţii Agigea, pe prima bandă, dinspre Constanţa către Eforie. Aproape de ieșirea din localitate, în dreptul postului de Poliţie a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu. Atunci a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani pe a doua bandă, în aceeaşi direcţie.,

A rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto, precum și a familiei celui vinovat. Copii, soția și șoferul din a doua mașină au fost transportați la spital. Testarea cu etilotestul a șoferului care a provocat accidentul și a scăpat nevătămat a arătat că acesta se afla sub influenţa băuturlor alcoolice – 0,33mg/l alcool pur în aerul expirat în momentul producerii evenimentului rutier.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*