Patru bărbați sunt audiați de polițiști după ce s-au încăierat cu salvamarii de pe o plajă din Eforie Nord

Stațiunea Eforie Nord. FOTO Primăria Eforie

Patru bărbați sunt audiați de polițiștii din Eforie în urma unui conflict avut cu salvamarii de pe o plajă din stațiune. De asemenea, în urma bătăii, patru persoane au ajuns la spital.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați duminică, 1 august, în jurul orei 17.30, cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord.

„La fața locului, din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs între un grup de turiști și salvamari. Până la acest moment, patru bărbați, din grupul turiștilor, au fost conduși la sediul Poliției Eforie pentru a fi audiați, urmând a se dispune măsurile legale”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Totodată, doi salvamari, de 44 de ani, respectiv 46 de ani, au fost preluați de ambulanțe SMURD și transportați la spital pentru îngrijiri. Conform cadrelor medicale, ei au suferit, unul o plagă la cap, iar celălalt o fractură la brațul stâng și un umăr dislocat. În afara celor doi salvamari transportați la spital, imediat după scandal și doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale, unul de pe plajă, celalalt de la sediul Poliției.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și cine se face vinovat pentru producerea scandalului. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că altercația ar fi fost pornită de turiști, care ar fi fost nemulțumiți de modul în care salvamarii se deplasau cu un ATV pe plajă. Turiștii, în număr de șase, au fost identificați. Ei sunt din București și au vârste cuprinse între 35 și 40 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*