Copil de 14 ani, rănit grav într-un accident rutier în care a fost implicat un șofer fără permis de conducere

Un copil de 14 ani a fost rănit grav, iar alte trei persoane au suferit răni ușoare, într-un accident rutier petrecut, duminică seară, între două autoturisme, pe DN 2A, la intrarea în satul Gălbiori. Unul dintre șoferii implicați în accident nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de către doi bărbați, cu vârstele de 31, respectiv 27 de ani.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager de 14 ani din primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto și a unui alt pasager, de 33 de ani, din cel de-al doilea autoturism”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Din primele cercetări a reieșit faptul că șoferul de 31 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*