VIDEO Biciclist omorât după ce a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer ce avea permisul suspendat

Un bărbat de 49 de ani a murit, miercuri noapte, după ce, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drumul dintre Constanța și Ovidiu, a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer ce avea permisul suspendat.

Potrivit polițiștilor constănțeni, miercuri noapte, în jurul orei 23.15, un bărbat, de 55 de ani, deși avea permisul de conducere suspendat se afla la volanul unui autoturism pe DN 2A, în afara localității Constanța. Acesta se deplasa pe banda unu de circulație, dinspre Constanța către Ovidiu, iar la un moment dat a surprins și accidentat mortal un bărbat de 49 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe marginea părții carosabile.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*