Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni după ce șoferul a fost surprins aruncând deșeuri pe domeniul public

Autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat marți, 5 aprilie, pe strada Albastră din Constanța, un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții.

Persoana în cauză a fost sancționată cu o amendă de 10.000 lei și, de asemenea, bărbatul a rămas și fără autovehicul, care i-a fost confiscat de polițiștii locali.

„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor din construcții poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Aceștia le transmit cetățenilor că pot semnala cu încredere aceste fenomene antisociale la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*