Tânărul care a împins un bărbat sub roțile unui autoturism, arestat preventiv

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Tânărul care, la sfârșitul săptămânii trecute, în urma unei altercații, a lovit un bărbat de 71 de ani, care a căzut sub roțile unui autoturism și a murit apoi la spital, a fost arestat preventiv.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, tânărul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 20 august, în jurul orelor 16.30, după ce au avut un conflict verbal în autobuzul 101, din cauză că cele trei ghiozdane ale inculpatului o atingeau pe victimă, şi au coborât separat în aceeaşi staţie din zona CET, de pe bulevardul Aurel Vlaicu al municipiului Constanța, în mod surprinzător şi insidios inculpatul a lovit-o cu piciorul din spate în zona toracică posterioară pe victima T.T., în vârstă de 71 de ani, în timp ce aceasta se asigura la trecerea de pietoni, astfel că a împins-o spre carosabil, unde s-a lovit cu capul de partea dreaptă a unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului cu autoturismul victima a suferit leziuni grave la nivelul capului, care au dus la moarte în scurt timp, prin hemoragie și contuzie meningo-cerebrale, consecinţe ale unui traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură de oase de boltă și bază de craniu”, se arată în documentul citat.

Imediat după lovirea victimei, inculpatul a fugit de la locul faptei, însă a fost urmărit şi prins de martori, care l-au predat organelor de poliţie.

În cursul zilei de duminică, 21 august, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*