FOTO VIDEO Autoritățile caută o fată de 18 ani care s-ar fi aruncat în Dunăre de pe podul CFR din Cernavodă

O fata de 18 ani s-a aruncat de pe podul CFR în Dunăre

Pompierii și polițiștii au intrat în alertă după ce o persoană a sunat la 112 și  anunțat că o fată de 18 ani – Teo Z. din Cernavodă s-a aruncat de pe Podul CFR în Dunăre, pe partea Brațului Borcea în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie a.c. Pe pod a fost găsit un rucsac care ar aparține fetei.

În zonă a fost tgrimis un echipaj cu barcă de la Detașamentul Cernavodă al ISU Dobrogea pentru căutarea acesteia, iar ulterior au fost trimiși și scafandrii ISU.

UPDATE

Se pare că fata ar fi trimis unei prietene o filmare care a speriat-o pe aceasta și i-a alertat familia. Tatăl său a început să o caute și i-a găsit rucsacul pe pod.

UPDATE.

Scafandrii ISU au sistat căutările, urmând ca acestea să fie reluate luni dimineață

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*