Un bucureștean a încercat să se sinucidă în Portul Constanța

Portul Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat de 30 de ani a încercat să se sinucidă în dimineața de 28 august, aruncându-se în apa mării, în Portul Constanța.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 5.25, când muncitorii din Dana 38 a Portului Constanța au observat un bărbat care s-a aruncat în apă. S-a lăsat o barcă la apă, iar necunoscutul care încerca să se sinucidă a fost salvat și scos la mal în viață, cu mici probleme de respirație.

A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și transportat la Spitalul Județean Constanța. Bărbatul era incoerent în vorbire, nu a putut specifica motivul pentru care s-a aruncat în apă. A putut doar să spună că este din București.

Polițiștii de la Transporturi fac cercetări în acest caz pentru a stabili identitatea acestuia, precum și motivele pentru care a încercat să își ia viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*