Un turist chinez s-a înecat la Mangalia. Prietenii victimei au anunțat autoritățile după 2 ore

Cinci copii au ajuns la spital după ce s-ar fi intoxicat cu clorul dintr-o piscină din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Numărul persoanelor înecat sezonul acesta pe litoral continuă să crească. Ultima victimă este un turist chinez care și-a pierdut viața în seara de 20 iulie, pe plaja din Mangalia. Bărbatul a dispărut după ce a intrat în apă, dar prietenii săi au anunțat autoritățile de abia după două ore.

Alerta s-a dat în jurul orei 21.00, pe plaja din dreptul hotelului Belvedere din Mangalia, pompierii ISU Dobrogea intervenind cu o ambarcațiune în zona hotelului Belvedere. Prietenii dispărutului, un bărbat de 30 de ani, cetățean chinez, l-au văzuseră ultima dată în jurul orei 19.00 intrând în mare și inițial au crezut că a ieșit din apă și nu s-au văzut. Drept urmare,  și l-au căutat inițial pe la hotel, apoi pe la terase și de abia apoi au rugat pe cineva de pe plajă să sune la 112.

În jurul orei 22.30, bărbatul a fost găsit plutind în golf, la aproximativ 30 de metri de mal, fără semne vitale. A fost transportat la mal, iar un echipaj medical al SAJ Constanța a început protocolul de resuscitare, dar fără succes, turistul fiind declarat decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*