VIDEO Act de normalitate al polițiștilor locali din municipiul Constanța: au amendat un taximetrist care a refuzat un client 

Gara CFR Constanța. FOTO Cătălin Schiporr

Un taximetrist constănțean a fost sancționat de agenții Direcției Generale Poliția Locală pentru că a refuzat să ia un client. Incidentul a avut loc în zona Gării CFR din Constanța.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale a Poliției Locala Constanța, șoferul de taxi nu a vrut să îl ducă pe constănțean la destinația solicitată, pe motiv pentru că era prea aproape și cursa ar fi fost prea scurtă. Bărbatul a apelat la echipajul Poliției Locale aflat în vecinătate, iar conducătorul auto a fost amendat cu 100 de lei, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Potrivit prevederilor legale, dacă un taximetrist refuză o cursă, deşi este liber, cere mai mulţi bani, vorbeşte urât sau refuză să pornească aparatul de taxat şi cere o altă sumă de bani, clienții pot depune o reclamație la firma de care aparține taxiul sau puteți semnala problema la Direcția Generală Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Normalitate ar fi fost sa ii amendeze pe cei care cereau pe fata 100 lei pana in Delfinariu de la Neversea, lucru semnalat de mine politistilor locali. Nu au facut nimic. Corect ar fi fost sa faca punct fix in statia de taxi. Ii gasiti de altfel pe Youtube-taximetristi japca la Neversea –

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*