Angajații Polaris M Holding au desfășurat mai multe acțiuni de igienizare în Constanța

Angajații Polaris au igienizat zonele cu probleme. FOTO Primăria Constanța

Societatea de salubrizare, Polaris M Holding, împreună cu Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică împreună cu Direcția Generală Poliția Locală, a derulat o amplă acțiune de igienizare și ridicare a deșeurilor pe strada Griviței nr. 44.

Angajații municipalității și ai societății Polaris M Holdin au acționat pentru colectarea deșeurilor aruncate neglijent pe terenul care a devenit spațiu de depozitare a gunoaielor.

O altă acțiune de igienizare a avut loc cu ajutorul persoanelor asistate social și a celor care se află în perioada de probațiune pe aleea Fragilor, lângă Grădinița cu program prelungit Mugurel.

În paralel au continuat acțiunile de salubrizare pe străzile Cuza Vodă, Fragilor, Crișanei, Soveja, Mircea cel Bătrân.

Facem încă o dată apel către turiști, constănțeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în municipiul Constanța să păstreze curățenia. Cei care doresc să sesizeze comportamentele inadecvate în spațiul public o pot face la numărul de whatsapp al Poliției Locale 0799.606.142 sau pe aplicația Sesizări Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*