EXCLUSIV Comerț cu oase umane în târg! Poliția Constanța a deschis un dosar de cercetare penală

Mai multe oase umane au fost scoase la vânzare în târgul duminical FOTO CTnews.ro

Este bine cunoscut că în târgul duminical de pe Aurel Vlaicu se vând toate lucrurile posibile și imposibile, dar o constănțeancă a întrecut orice limite. A scos la mezat oase umane.

Haine noi aduse din turcia, haine second hand aduse din toată lumea, obiecte de colecție sau bucăți de jucării, toate acestea se pot găsi la vânzare în târgul duminical. Oamenii care au ajuns în dimineața de 12 noiembrie în târgul de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța au avut parte de o surpriză… morbidă. O femeie avea înșirate pe o bucată de sac, mai multe oase umane, printre care o mandibulă cu o măsea, un șold, un femur, o vertebră de coloană,  în total aproximativ 20 de oase.

A fost anunțată poliția, iar un echipaj de la Secția 2 s-a deplasat în obor și au pus-o pe femeia în cauză să își strângă marfa și să îi conducă la sediu. Cea în cauză le-ar fi spus polițiștilor că oasele au fost aduse de soțul său care lucrează la firma de salubritate și încerca să ia un ban pe ele, fără să știe că astfel comite o infracțiune.

Pe oase au fost identificate denumirile acestora scrise cu o culoare albastră ștearsă, semn că ar fi fost folosite ca material didactic. Resturile umane au fost predate Serviciului de Medicină Legală Constanța, iar pe numele femeii a fost întocmit dosar pentru profanare de morminte, având totuși șanse să scape doar cu o amendă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*