VIDEO Accident surprins de camerele de supraveghere la Eforie Nord. Un tânăr accidentat pe trecerea de pietoni a scăpat cu viață

Momentul în care pietonul este lovit și aruncat în aer. FOTO Captură video

Un tânăr a scăpat ca prin minune cu viață în urma unui accident rutier produs vineri dimineață în localitatea Eforie Nord, pe o trecere de pietoni. A fost lovit în plin de un autoturism și proiectat de câteva ori prin aer înainte de a cădea la câțiva metri de trecerea de pietoni.

Imaginile pot fi văzute AICI.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții, pe strada Traian din Eforie Nord. Victima, un tânăr de 18 ani, traversa liniștit strada și după cum se vede în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, din dreapta sa, dinspre Eforie Sud se apropie o mașină. Aceasta nu a încetinit deloc înaintea trecerii de pietoni și l-a lovit pe tânăr în plin și de abia aceea a frânat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 5.50, un bărbat de 47 de ani din București a condus un autoturism pe str. Traian din Eforie Nord, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Sud către Agigea și ajungând la marcajul pietonal de la intersecția cu str. IG Duca a surprins și accidentat ușor un bărbat de 18 ani din Republica Moldova, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța conștient, colaborant cu traumatism cranio – cerebral, traumatism cranio – facial și contuzii membru superior drept și umăr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*