VIDEO Accident surprins de camerele de supraveghere la Eforie Nord. Un tânăr accidentat pe trecerea de pietoni a scăpat cu viață

Momentul în care pietonul este lovit și aruncat în aer. FOTO Captură video

Un tânăr a scăpat ca prin minune cu viață în urma unui accident rutier produs vineri dimineață în localitatea Eforie Nord, pe o trecere de pietoni. A fost lovit în plin de un autoturism și proiectat de câteva ori prin aer înainte de a cădea la câțiva metri de trecerea de pietoni.

Imaginile pot fi văzute AICI.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții, pe strada Traian din Eforie Nord. Victima, un tânăr de 18 ani, traversa liniștit strada și după cum se vede în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, din dreapta sa, dinspre Eforie Sud se apropie o mașină. Aceasta nu a încetinit deloc înaintea trecerii de pietoni și l-a lovit pe tânăr în plin și de abia aceea a frânat.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 5.50, un bărbat de 47 de ani din București a condus un autoturism pe str. Traian din Eforie Nord, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Sud către Agigea și ajungând la marcajul pietonal de la intersecția cu str. IG Duca a surprins și accidentat ușor un bărbat de 18 ani din Republica Moldova, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța conștient, colaborant cu traumatism cranio – cerebral, traumatism cranio – facial și contuzii membru superior drept și umăr.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*