Bătaie în parcarea Centrului Comercial Vivo din Constanța

Ambulanță la intervenție

Polițiștii constănțeni îi anchetează pe protagoniștii unui scandal înregistrat în parcarea Centrului Comercial Vivo din municipiul Constanța. Mai mulți indivizi l-au bătut pe un bărbat, la mijloc fiind se pare, un conflict mai vechi.

În după amiaza zilei de 22 decembrie, în jurul orei 17.15, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției 2 Poliție, oamenii legii identificând o persoană la fața locului, un bărbat de 34 de ani, victima. Acesta le-a spus polițiștilor că pe fondul unui conflict mai vechi, a fost agresat de un grup de 6 -7 persoane. Ulterior a fost transportat la spital cu o ambulanță pentru investigații medicale.

În urma cercetărilor, membrii grupului au fost identificați, dar partea vătămată nu a dorit să depună plângere.

Polițiștii Secției 2 au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, efectuându-se cercetări și pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„Cu aceasta ocazie, dorim sa subliniem faptul că, deși părțile implicate nu colaborează cu Poliția, replica noastră va fi fermă, în condițiile legii. Având în vedere impactul social, menționăm că IPJ Constanța nu manifestă toleranță la astfel de fapte comise în spațiul public“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*