FOTO VIDEO Glumă macabră la Mangalia. Un manechin a fost spânzurat sub podul rutier de pe DN39

Spânzuratul s-a dovedit a fi doar un manechin improvizat. FOTO SAJ Constanța

Glumă macabră în seara de 22 august, în apropiere de Mangalia. Persoane rămase neidentificate au spânzurat un manechin de podul rutier de pe DN 39, din zona IAS-urilor.

Ceea ce părea corpul unui bărbat, îmbrăcat într-o salopetă albastră, cu șapcă și un carton atârnat de gât a fost observat în jurul ore 22.30, spânzurat, sub podul rutier peste calea ferată de pe DN 39, în zona stațiunii Neptun. Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns în scurt timp echipaje ale Serviciului de Ambulanță și pompierii ISU.

Când au fost aprinse proiectoarele s-a observat că de fapt spânzuratul este doar un manechin improvizat. Acesta a fost dat jos, iar echipajele s-au retras.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*