VIDEO 15.000 pachete de țigări fără timbru fiscal, în valoare de 225.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit pe raza județului Constanța, într-o autoutilitară 15.000 pachete de țigări fără timbru fiscal.

În ziua de 26.07.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea directă a procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au identificat în trafic, pe raza județului Constanța, o autoutilitară în care se aflau doi cetățeni români, în interiorul căreia se aflau 30 baxuri de țigări, însumând 15.000 de pachete, diferite mărci, fără timbru fiscal.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de aproximativ 225.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Constanța, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*