Moș Crăciun-Scafandru sosește astăzi în Portul militar Constanța

Moș Crăciun-Scafandru sosește astăzi în Portul militar Constanța. FOTO SMFN

Moș Crăciun – Scafandru sosește marți, 21 decembrie, din largul mării, în Portul militar Constanța, unde va fi întâmpinat de copiii din localitățile constănțene Ciobanu și Nazarcea, precum și de copiii personalului din structurile Centrului de Scafandri.

Moșul va fi așteptat cu colinde interpretate de corul elevilor de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” și corul pastoral „Sfântul Vasile”, care vor fi acompaniate de Muzica Militară a Forțelor Navale.

Evenimentul este organizat de scafandrii militari, în colaborare cu Liga Maiștrilor Militari și cu sprijinul unor sponsori, și face parte proiectul Centrului 39 Scafandri intitulat „Moș Crăciun – scafandru în mijlocul comunităților dobrogene”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*