VIDEO 1 Decembrie cu fasole și cârnați, la Constanța. Primarul interimar Decebal Făgădău nu iese la hora cu pensionarii

Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Constănțenii s-au obișnuit cu un primar extravagant care se îmbrăca în costume khaki și ieșea la fasole și la hore cu vârstnicii. Edilul actual face un pas înapoi în privința horelor și a circului și anunță că participă doar la concertul de cântece patriotice.

Decebal Făgădău spune că Ziua Națională va fi sărbătorită la Constanța cu decență, fără festivism și în respect față de acest moment.

“Va fi cu cârnați și fasole, recunoaște Făgădău, e programul care a fost adoptat anul trecut. Trecând peste neplăcerile de moment cauzate de o tragedie la nivel național și de neplăcerile de pe plan internațional, trebuie să sărbătorim Ziua Națională. Eu voi participa doar la momente oficiale și eventual voi merge la Casa de Cultură, unde e un concert cu intrare gratuită, un concert cu cântece patriotice”, a anunțat Decebal Făgădău.

Primăria Constanța a cheltuit 281.500 lei pentru fasolea, cârnații și tot ceea ce presupune organizarea zilei naționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Populismul a învins! Decebal Făgădău a mințit când a spus că nu va merge în locurile unde se sărbătorește 1 Decembrie | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*