Misiunile de weekend ale jandarmilor constănțeni

Misiunile de weekend ale jandarmilor constănțeni. FOTO: IJJ Constanța

Odată cu începerea noului an a fost reluat și sezonul competițional sportiv. În acest context, pe lângă derularea celorlalte misiuni specifice, jandarmii constănțeni vor fi la datorie pentru a se asigura că manifestările sportive se desfășoară într-un climat de ordine și siguranță publică.

În acest weekend, pe raza de competență, se desfășoară cinci evenimente sportive la care jandarmii vor fi prezenți:

Astfel, sâmbătă, 14 ianuarie, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța se vor desfășura 4 meciuri, după cum urmează:

  • începând cu ora 12.00 meciul de handbal feminin  CSU Neptun Constanța – CS Rapid București;
  • la ora 14.30 meciul de baschet feminin dintre CSM Constanța – CSM Alexandria;
  • la ora 17.00 meciul de baschet masculin dintre CSM Constanța – CSM Oradea;
  • la ora 19.30 meciul de volei masculin dintre echipele CSM Constanța – SCM Craiova;

Duminică, 15 ianuarie, tot la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța se va desfășura, în intervalul orar 10.00 – 18.30  turneul de futsal „Trofeul Liga Old Boys”.

Suporterii echipelor implicate în confruntările sportive menționate sunt rugați să adopte un comportament civilizat, conform normelor de conduită impuse de prevederile legale. În cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică îi avertizăm pe cei prezenți să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forțelor de ordine prezente la fața locului, sau prin numărul de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*