FOTO VIDEO Populismul a învins! Decebal Făgădău a mințit când a spus că nu va merge în locurile unde se sărbătorește 1 Decembrie

Decebal Făgădău, la întâlnirea cu pensionarii. FOTO replicaonline.ro
Decebal Făgădău, la întâlnirea cu pensionarii. FOTO replicaonline.ro

Primarul interimar Decebal Făgădău a uitat în doar câteva zile ce a declarat. Întrebat fiind de jurnaliștii Constanța NEWS dacă va merge să discute cu pensionarii care primesc fasole și cârnați din partea Primăriei Constanța, edilul a susținut că va “participa doar la momente oficiale și eventual va merge la Casa de Cultură unde este un concert cu intrare gratuită care să marcheze ziua națională”. Urmariți clipul video de mai jos cu declarația integrală inițială a lui Făgădău.

Trei zile mai târziu, cuvântul lui Decebal Făgădău nu mai avea nicio valoare. Primarul interimar a fost surprins de către jurnaliștii de la Replica de Constanța în zona far, acolo unde grătarele sfârâiau și fasolea se fierbea în cratițe uriașe. Îmbrăcat la patru ace, Decebal Făgădău nu a gustat din bucate, dar a stat de vorbă atât cu pensionarii cât și cu copiii aflați în zonă, așa cum îi stă bine unui candidat la Primăria Constanța.

Obiceiul băilor de mulțime este moștenit de actualul primar de la Radu Mazăre. Fostul edit a mers pe 1 decembrie 2014 în cartierul constănțean CET, a mâncat fasole de la ceaun și a dansat cu pensionarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*