Viață și Sănătate: Dr. Mihaela Radu de la Policlinica OCH vorbește despre avantajele electrocauterizării

Dr. Mihaela Radu, medic specialist - Dermatologie la Policlinica OCH Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Dr. Mihaela Radu, medic specialist – Dermatologie la Policlinica OCH Constanța explică în acest videoeditorial cum poate fi realizată electrocauterizarea.

Aceasta nu doare, iar intervenția este efectuată după o anestezie locală. După electrocauterizare locul respectiv trebuie dezinfectat în fiecare zi și dacă este necesar poate fi aplicat un unguent antibiotic. Vindecarea are loc într-un interval cuprins între câteva zile și două săptămâni, în funcție de mărimea leziunii.

Electrocauterizarea nu este indicată femeilor însărcinate și nu poate fi făcută pe mucoase sau în zone greu accesibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*