Viață și Sănătate: Dr. Mihaela Radu de la OCH, despre cum să ne protejăm de razele ultraviolete în timpul verii

Dr. Mihaela Radu, medic specialist - Dermatologie la Policlinica OCH Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Dr. Mihaela Radu, medic specialist – Dermatologie la Policlinica OCH Constanța explică în acest videoeditorial cum să ne protejăm de razele ultraviolete în timpul verii.

Astfel, este indicat să ne protejăm de radiațiile ultraviolete atunci când acestea au intensitate maximă, fie prin folosirea cremelor de protecție, fie prin purtarea unor haine corespunzătoare.

Astfel, între orele 11-16 nu este recomandată expunerea la ultraviolete, iar atunci când mergem la plajă este indicată folosirea unei creme cu factor de protecție 50.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*