Vergil Chițac: „Vor pleca (din Primăria Constanța) cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba”

Primarul Constanței, Vergil Chițac

Noul primar ales al municipiului Constanța, Vergil Chițac, susține că va profesionaliza instituția pe care urmează să o conducă în următorii patru ani, iar din rândul funcționarilor vor pleca numai cei care încalcă legea sau nu-și fac treaba.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Vergil Chițac spune că în mediul online circulă „fel de fel de informații sub formă de bârfă”, pe care vrea să le lămurească:

  1. Se zvonește că voi concedia foarte mulți funcționari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Cred în buna credință a oamenilor.

  2. Se zvonește că voi politiza Primăria. Fals. O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot și care au avut rezultate. Știu și cred că oamenii mari pot face lucruri mari.

  3. Se zvonește că voi intra in război cu oamenii de afaceri. Fals. Voi fi un primar pro business și veți vedea asta. Știu și cred că afacerile private sunt motorul economiei locale.

  4. Se zvonește că voi avea o relație contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine și familia mea în campania electorală, știu și cred că presa este esența democrației.

„Aveți încredere!”, a mai spus noul primar ales al municipiului Constanța în încheierea postării sale de pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*