Vergil Chițac: „Colegiile Brătescu și Tomis vor fi renovate complet cu fonduri prin PNRR”

Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”. FOTO Facebook

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunța joi, 27 octombrie, pe pagina personală de Facebook, că au fost semnate contracte pentru reabilitarea colegiilor Constantin Brătescu și Tomis din municipiul Constanța. Costurile, în sumă de 32 de milioane de lei, vin exclusiv din fonduri PNRR.

„Revin cu vești foarte bune pentru Constanța. Astăzi (27 octombrie – n.r.), la București, am semnat contractele de finanțare prin PNRR, axa <<Valul renovării>>, a proiectelor de reabilitare pentru colegiile Brătescu și Tomis. Le renovăm complet și le aducem la cele mai înalte standarde, după cum este și normal”, a scris primarul Constanței pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că întregul cost al renovării celor două colegii ajunge la 32 de milioane de lei și va fi suportat integral din program, precizând că „vestea și mai bună” este că aceste două proiecte sunt primele dintr-o lungă listă de renovări de blocuri și clădiri publice.

„Ne-am făcut un obiectiv principal din a reclădi cu bani europeni școlile, grădinițele și liceele din Constanța și mă bucur că rezultatele continuă să apară. Dacă vrei cu adevărat, se poate. De acum, nouă ne revine sarcina să le implementăm și să pregătim și restul de proiecte. Așadar… back to work!”, a mai scris Vergil Chițac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*