Creșa Licuricii din Constanța se mută în casă nouă

Creșa Licuricii din Constanța se mută în casă nouă. FOTO Primăria Constanța

Nevoia de locuri în creșe este de notorietate deja la Constanța, motiv pentru care Primăria Constanța face eforturi ca într-un timp cât mai scurt să fie identificate spații în care să poată fi amenajate noi creșe.

Având în vedere că au fost parcurse toate procedurile pentru închiriere, în scurt timp creșa Licuricii își va deschide porțile pentru 50 de pitici, care vor fi împărțiți în cinci grupe. Noua casă este situată pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 50, la parterul unui imobil care va satisface toate nevoile celor mici.

Direcția Generală de Asistență Socială a început deja lucrările de igienizare a spațiului și de montare a mobilierului. Creșa va dispune de loc de joacă, cabinet medical și bucătărie proprie în care vor fi pregătite zi de zi meniuri bio delicioase pentru pici. Hrana va fi aleasă cu multă atenție, specific vârstei lor.

Imediat ce spațiul va fi amenajat și va putea fi folosit, Direcția Generală de Asistență Socială va demara și procedurile de înscriere a copiilor în noua creșă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*