Incendiu într-o cameră de hotel din Neptun. Nu au fost victime sau persoane care să necesite transport la spital

Un incendiu a izbucnit în cursul dimineții de joi, 21 aprilie, într-o cameră a unui hotel din stațiunea Neptun, focul fiind stins de pompieri fără să se înregistreze victime sau pagube materiale importante.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, flăcările au izbucnit în jurul orei 06.00, iar la fața locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale de stingere cu apa și spuma, două echipaje SMURD și o autoscară, iar în sprijin a sosi și o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță.

Focul a fost stins în jurul orei 06.45, dar au ars diverse bunuri electrice, electronice, lemnoase și textile din camera de hotel de aproximativ 18 metri pătrați.

„Nu au fost victime sau persoane care să necesite transport la spital”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit la un aparat electronic lăsat nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*