Vergil Chițac a câștigat Primăria Constanța! (rezultate parțiale)

Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie
Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie

După numărătoarea voturilor din 70 de secții din Constanța, candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chitac se află pe primul loc, fiind urmat de Stelian Ion, USR PLUS și Decebal Făgădău, PSD.

Conform numărătorii, Vergil Chiţac conduce cu peste 4.000, strângând 27.571 de voturi față de candidatul de pe locul doi, Stelian Ion, care a adunat numai 23.528 dintre voturile constănțenilor.

Decebal Făgădău a fost votat de 23.411 constănțeni.

Și la președinția Consiliului Județean Constanța rezultatele parțiale îl dau câștigător tot pe candidatul Partidului Național Liberal, Mihai Lupu, care a strâns 101.104 voturi, devansându-l pe candidatul Partidului Social Democrat, Felix Stroe, care a adunat numai 68.372 voturi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Toti sa agita ca vai soc. Nici un soc, ma asteptam sa ia Chitac de data asta, l-am votat atat acum cat si in 2016. Socurile alegerilor au fost Nicusor Dan (partial), Dominic Fritz (total), Allen Coliban (total). Apropo, numa’ nume de daci patrioti la USR-ul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*