Primăria comunei Fântânele, amendată de comisarii de mediu pentru gunoiul aruncat pe un teren de la marginea localității

Primăria comunei Fântânele, amendată de comisarii de mediu pentru gunoiul aruncat pe un teren de la marginea localității. FOTO: GNM Constanța

Primăria comunei Fântânele a fost amendată cu 15.000 de lei, de comisarii de la Garda de Mediu Constanța, după ce pe un teren de la marginea localității au fost descoperite cantități mari de deșeuri.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Constanța, autorităţile administrației publice locale au obligația să organizeze, să gestioneze şi să coordoneze activitatea de colectare a deșeurilor provenite de la lucrări de construcţii abandonate pe teritoriul lor administrativ.

„Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu Constanța au identificat un teren, situat la marginea localității Fântânele, unde se aflau deșeuri provenite din construcţii – pământ și piatră, moloz, recipiente din plastic, folie etc, precum si deșeuri din gospodarii – deșeuri vegetale și gunoi de grajd, pe o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați”, au precizat sursele citate.

Ulterior, urmare a măsurilor stabilite, primarul comunei Fântânele a demarat acțiuni de salubrizare a terenului pe care erau abandonate deșeurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*