Revelion 2023, la Constanța. Noapte de Festival, cu artiști renumiți, spectacol pirotehnic și piromuzical, show-uri laser

Focul de artificii de revelion. FOTO cu rol ilustrativ

Piața Ovidiu va deveni, sâmbătă, 31 decembrie, începând cu ora 21:00, centrul distracției.  Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior și Robert Georgescu & White sunt cei care vor urca pe scenă și vor crea un spectacol electrizant.

Concertele vor fi însoțite de un show inedit de lasere, iar la miezul nopții ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană sonoră special aleasă pentru eveniment.

Pentru cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani în Piața Ovidiu, programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit.

Ca măsură de siguranță, în zona de acces în perimetrul de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru evitarea pătrunderii cu obiecte pirotehnice interzise, recipiente de sticlă, băuturi alcoolice, arme sau obiecte contondente.

Liniile 44, 51, 48, 101 și 102 vor circula în program 21:00 – 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de timp dintre două curse va fi de 30 de minute pentru autobuzele de pe liniile 44, 48, 101 și 42 și de 25 de minute pentru linia 51.

Cap de linie pentru 101 va fi intersecția străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula și linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de 30 de minute între două curse, tot în programul 21:00 – 02:00.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*