Valentin Vrabie, din nou primarul municipiului Medgidia. Edilul a fost repus în funcție după decizia Curții de Apel Constanța

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Valentin Vrabie este din nou primarul municipiului Medgidia. Edilul a fost repus în funcție după decizia de astăzi Curții de Apel Constanța.

Curtea de Apel Constanța i-a admis contestația în anulare la hotărârea de condamnare cu suspendare pentru o faptă de fals intelectual, cu prejudiciu zero.

“În baza art. 431 CPP raportat la art. 426 lit. h CPP, Admite în principiu contestaţia în anulare formulată de contestatorul Vrabie Valentin împotriva deciziei penale nr. 948/P/2023 din 10.10.2023 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa în dosarul penal nr. 4316/256/2020. În baza art. 430 CPP, Suspendă executarea deciziei penale nr. 948/P/2023 din 10.10.2023, pronunţată de Curtea de Apel Constanţa în dosarul penal nr. 4316/256/2020, până la soluţionarea contestaţiei în anulare.

Stabileşte termen pentru judecarea contestaţiei în anulare la data de 07.03.2024, pentru când se citează contestatorul şi se încunoştinţează apărătorii acestuia”, a transmis Curtea de Apel Constanța.

Decizia este definitivă.

Valentin Vrabie a fost condamnat cu suspendare, în toamna anului trecut, pentru o faptă de fals intelectual cu prejudiciu zero. El a mai spus că s-a vrut să fie scos din cărți pentru alegerile din 2024.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*