Va fi resistematizată intrare în stațiunea Mamaia

Lucrări la carosabilul din oraș. FOTO Primăria Constanța
Lucrări la carosabilul din oraș. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a anunțat că în continuarea proiectului de fluidizare a traficului care a început în fața hotelului Oxford, care a reîncadrat fântâna arteziană Păpădie într-un spațiu verde generos, continuă cu reconfigurarea intrării în stațiunea Mamaia, din zona Telegondolei, prin amenajarea unui sens giratoriu care va facilita accesul în/din stațiune.

Reorganizarea zonei se va realiza cu păstrarea benzilor de circulație la dreapta (dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Pescărie, dinspre Pescărie către stațiunea Mamaia și dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu) pentru o fluență mai mare a circulației rutiere.

În acest moment, echipele Confort Urban lucrează pentru amenajarea de noi spații verzi generoase care să aducă plus valoare zonei. Prin reorganizarea circuitelor de trafic din această zonă se dorește fluidizarea traficului, cu un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel din zona hotelului Oxford. Proiectul de resistematizare a fost avizat favorabil de Comisia de Circulatie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*