CTnews TV: Claudiu Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită la CJ Constanța, despre proiectele pe care le dorește implementate în județ

Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța și Adrian Boioglu, jurnalist și manager CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța și Adrian Boioglu, jurnalist și manager CTnews. FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

Claudiu Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Constanța a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Claudiu Palaz a explicat de ce candidează pentru șefia Consiliului Județean Constanța și i-a caracterizat pe principalii săi contracandidați – Mohammad Murad, Cătălin Grasa, Florin Mitroi, dar și pe liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Palaz a vorbit și despre principalele sale proiecte pe care vrea să le facă după alegeri, referitoare la turism, transport, promovarea obiectivelor istorice si culturale.

Claudiu Palaz se referă și la relația pe care o are cu primarii din județ și a transmis un mesaj pentru alegători.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*