Utilajele Polaris au transportat aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public

Utilajele Polaris ridică zăpada din Constanța
Utilajele Polaris ridică zăpada din Constanța

În urma ninsorilor din noaptea trecută, 16.01.2017, Polaris M Holding a continuat operaţiunea de pluguit zăpada de pe arterele unde acest lucru a fost necesar. De asemenea, compania de salubrizare a procedat la împrăştierea a 350 tone material antiderapant pentru combaterea poleiului şi prevenirea formării podurilor de gheaţă.

Pe parcursul zilei de astăzi, 17.01.2017, Polaris a intervenit cu 29 de încărcătoare frontale, în vederea degajării zăpezii de pe arterele principale, şi 28 de autobasculante pentru îndepărtarea depozitelor de zăpadă. Astfel, de când a început operaţiunea de încărcare şi transport zăpadă au fost adunaţi şi transportaţi aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public.

Compania Polaris se afla în continuare în comandament de iarnă, şi asigură toţi cetăţenii că este pregătită să intervină cu forţa umană şi utilaje în cazul în care ninsoarea va continua în următoarele zile în municipiul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*