FOTO Angajații Polaris au igienizat groapa de gunoi improvizată în zona Oierie

Groapa de gunoi improvizată în zona Oierie, desființată. FOTO Primăria Constanța
Groapa de gunoi improvizată în zona Oierie, desființată. FOTO Primăria Constanța

Echipe ale Direcției Gestionare Servicii Publice, împreună cu angajați ai companiei de salubrizare Polaris M Holding și reprezentanți ai Partidei Romilor din Constanța derulează miercuri, încă de la primele ore ale dimineții, o amplă acțiune de igienizare în zona Oierie.

Utilajele strâng zeci de tone de deșeuri, cele mai multe dintre ele fiind aruncate de constănțeni care au considerat că platformele de deșeuri există de decor în oraș ori au confundat periferia orașului cu o groapă de gunoi, nu un spațiu în care locuiesc oameni.

După ce se vor ridica grămezile de deșeuri, voluntari ai Partidei Romilor vor ajuta la igienizarea zonei.

„Facem apel la constănțeni să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele la întâmplare să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142 – WhatsApp”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*