FOTO Echipe ale Polaris M Holding au început curățenia generală în Stațiunea Mamaia

Echipe ale Polaris M Holding au început curățenia generală în Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Stațiunea Mamaia a intrat în curățenie generală. Echipele societății Polaris M Holding acționează succesiv în cele șase zone de intervenție  în care a fost împărțită stațiunea:

  • Zona 1 – Hotel Malibu- Hotel Delta
  • Zona 2 – Hotel Delta- Hotel Victoria
  • Zona 3 – Hotel Victoria- Hotel Condor
  • Zona 4 – Hotel Condor- Hotel Rex
  • Zona 5 – Hotel Rex- Hotel Vega
  • Zona 6 – Hotel Vega – Hotel Nyota

„Facem apel la agenții economici din stațiune să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor de deșeuri, echipele execută lucrări de îndepărtare a nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces.

„Niciun aspect nu va fi neglijat, astfel încât, la sfârșitul lunii aprilie, să ne putem bucura de o stațiune curată, ecologizată și igienizată”, au mai spus sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*