Polaris M Holding angajează la Costinești și muncitori necalificați

Polaris M Holding angajează

Societatea Polaris M Holding a anunțat pe pagina oficială de Facebook că angajează încărcători – muncitori necalificați, pentru punctul de lucru de la Costinești.

Descriere post:

  • Asigură descărcarea deșeurilor menajere din vasele colectoare (containere, europubele) din fața imobilelor, platformelor supraterane și alte locuri publice în autogunoiere;
  • Salubrizează, după descărcarea vaselor colectoare (containere, europubele), pe străzi și în platformele supraterane;
  • Respectă graficul de colectare al deșeurilor menajere și însoțește autogunoiera pe parcursul deplasării din sector până la rampa de descărcare;
  • Curăță zăpada și gheața de pe domeniul public, platforme supraterane, instituții publice.

Beneficii:

  • Tichete de masă;
  • Ore suplimentare plătite;
  • Contract pe perioadă nedeterminată.

Informații suplimentare la numărul de telefon: 0722/526.682, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*