Universitatea Ovidius din Constanța organizează ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat

Universitatea Ovidius din Constanța. FOTO UOC

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 5martie – 11 iunie, o nouă sesiune de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2022.

Potrivit prodecanului Gabriela Badea, participarea la lecțiile de matematică este gratuită, acestea fiind susținute online, pe platforma Cisco Webex, în fiecare sâmbătă, între orele 12.00 – 14.00.

„Lecțiile de pregătire pentru examenul de Bacalaureat au devenit o tradiție pentru Facultatea de Matematică și Informatică, acesta fiind al treilea an consecutiv în care organizăm ședințele în format online, în timp ce în format clasic au loc de peste 20 ani evenimente dedicate elevilor, printre care și astfel de lecții”, precizează lect. univ. dr. Gabriela Badea.

Elevii interesați să participe la aceste webinare se pot înscrie utilizând următorul formular: https://bit.ly/FormularBAC2022.

De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa https://fmi.univ-ovidius.ro/program-de-pregatire-pentru-bacalaureat-la-fmi-2022/.

La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de FMI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*