Trei persoane rănite, într-un accident rutier petrecut lângă Mihail Kogălniceanu

Trei persoane rănite, într-un accident rutier petrecut lângă Mihail Kogălniceanu. FOTO IPJ Constanța

Trei persoane au fost rănite duminică, 30 mai, în urma unui accident rutier petrecut, în jurul orei 13.40, pe DN 2A, în afara localității Mihail Kogălniceanu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 37 de ani, iar cel de-al doilea de un bărbat, de 23 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a unei pasagere, de 60 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*