Un vaporean bișnițar a fost lăsat fără țigări de către polițiștii Gărzii de Coastă

Țigările au fost confiscate de către polițiștii de frontieră. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, ascunse pe o navă sosită în Portul Constanța sub pavilion Sierra Leone, 8.000 de ţigarete, pe care un cetăţean egiptean a încercat să le introducă ilegal în România.

În data de 29 decembrie, în Portul Constanța, acționând în baza unei informaţii, o echipă comună de control, formată din poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Constanța, câinele de serviciu Pobaza specializat pe detecția produselor din tutun, lucrători vamali şi lucrători din cadrul Căpităniei Zonale Constanţa, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, sosită din direcţia Turcia.

În urma controlului efectuat asupra navei, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în gura de ventilație a unui hambar, 8.000 de țigarete, fără timbru fiscal, posesorul acestora fiind un cetăţean egiptean, în vârstă de 28 de ani.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, iar comandantul navei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*