Amendă pentru o firmă care deversa deșeuri pe plaja din Mamaia și Marea Neagră

Polițiștii locali au aplicat o amendă pentru deversarea ilegală. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 21 martie, polițiștii locali constănțeni din cadrul DGPL au depistat în zona Mamaia Nord, o persoana fizică care deversa ape uzate în apele de suprafață – Marea Neagră. Cu alte cuvinte, a folosit plaja și Marea Neagră ca pe o canalizare, ca pe un wc public.

Acest gen de fapte nu sunt sancționate foarte drastic de către legislație, polițiștii locali neputând decât să aplice o amendă de 3000 lei, în conformitate cu OUG 195/2005 privind protecția mediului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*