Un traficant de droguri a fost prins în flagrant de polițiștii BCCO Constanța, pe autostrada A2

În mașina suspectului au fost găsite droguri. FOTO Poliția Română

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au depistat în flagrant delict, pe Autostrada A2, un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au oprit în cursul serii de 13 martie, în jurul orei 21.00, pentru control, pe Autostrada A2, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din Constanța.

În urma verificărilor autoturismului, polițiștii au descoperit 129,7 grame de cocaină și 10 grame de MDMA cristale.

Din cercetări a reieșit faptul că drogurile ar fi fost introduse în țară în aceeași zi de către bărbat.

În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

La data de 14 martie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Brigăzii Poliție Autostrăzi din cadrul Poliției Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*