Razie de amploare a polițiștilor din Năvodari. Au fost aplicate sancțiuni de peste 50.000 de lei

Razie de amploare a polițiștilor din Năvodari. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din Năvodari, alături de cei ai Secției 5 Rurală Cogealac, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat miercuri, 23 februarie, acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, în urma controalelor, au fost legitimate aproximativ 150 de persoane, au fost oprite, pentru control, peste 60 de autovehicule și au fost verificate nouă localuri publice. Au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 52.000 de lei, dintre care 84 la Legea 55/2020.

De asemenea, pentru abateri la regimul rutier, au fost reținute trei certificate de înmatriculare și un set cu numărul de înmatriculare.

Exemplu:

În cursul serii trecute, în jurul orei 21.20, polițiștii orașului Năvodari, împreună cu cei ai Secției 5 Rurală Cogealac, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unei locații din Năvodari, ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020. La fața locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre un eveniment privat, la care participau aproximativ 70 de persoane, toate acestea fiind legitimate și sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 35.000 de lei. Totodată, administratorul societății în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*