Constănțean dat în urmărire internațională pentru proxenetism a fost săltat de mascați

Polițiștii din trupele speciale, în alertă. FOTO CTnews.ro

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru savârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Italiei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat în cursul zilei de 29 ianuarie, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de savârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Italiei.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*