Depistați de polițiștii locali în timp ce comercializau țigări netimbrate

Țigările găsite la suspecți au fost indisponibilizate. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii locali aflați vineri, 24 martie, în executarea atribuțiilor de serviciu, au depistat două persoane, o femeie și un bărbat, în timp ce comercializau țigări netimbrate, susceptibile de a fi produse de contrabandă.

Potrivit DGPL Constanța, la efectuarea controlului corporal au fost găsite 72 de pachete de țigări, de diferite mărci. Ambele persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice și aplicarea măsurilor legale.

Polițiștii locali desfășoară permanent astfel de activități de verificare și control, iar cetățenii pot semnala orice act de comerț ilicit la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*