Un tânăr drogat a atras atenția unui echipaj al Poliției Locale Constanța

Polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Un echipaj din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care acționa zona centrală a orașului, a observat un tânăr agitat, care ulterior s-a dovedit a fi sub influența unor substanțe necunoscute.

În jurul orei 12.40, în perimetrul intersecției străzii I.G Duca cu B-dul Ferdinand, echipajul Poliției Locale a sesizat faptul că un tânăr cu vârsta de 21 de ani, era într-o stare de vădită agitație, în acest timp trăgând dintr-o țigară confecționată arizanal. S-a încercat interceptarea sa, dar la vederea echipajului a încercat să fuga, fiind prins și imobilizat după aproximativ doua sute de metri.

După stabilirea identității, s-a procedat la efectuarea unui control corporal sumar, ocazie cu care asupra acestuia au fost găsite 3 bile din hârtie ce conțineau o materie vegetală de culoare galben verzuie mărunțită susceptibilă a fi cu substanța cu efect psihoactiv.

În speță s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către BCCO Constanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*