Mai mulți consumatori de droguri au fost depistați de către jandarmii Grupării Mobile în Vama Veche și Mamaia

Jandarmii au depistat mai multe persoane suspecte cu marfă interzisă asupra lor. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Vama Veche și Mamaia șapte persoane care aveau asupra lor două aparate de mărunţit, nouă folii (din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă), șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente (trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere).

În perioada 15-18 august, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche și Mamaia, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 19-31 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers. Asupra lor, jandarmii au mai găsit două aparate de mărunţit, nouă folii, din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă, șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente din care: trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere.

Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, foliile şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*