Dosar penal pentru o femeie care cerșea împreună cu fiica sa în zona parcului Oleg Danovski din municipiul Constanța

Pe numele femeii care și-a pus copilul să cerșească a fost întocmit dosar penal. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali constănțeni au depistat o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța, care se folosea de o persoană minoră în vârstă de 12 ani, în vederea obtinerii unor foloase materiale de la trecătorii de pe strada Ștefan cel Mare în proximitatea parcului Oleg Danovski și a unei parcări publice.

Persoana în cauză a recunoscut în fața polițiștilor locali faptul că cerșește împreună cu fiica sa minoră. Întrucât fapta întrunea elementele constitutive ale infracțiunii „Exploatarea cerșetoriei. Traficul și exploatarea cerșetoriei” au fost întocmite actele premergătoare în vederea sesizării organelor judiciare, iar persoanele au fost predate lucrătorilor Secției 3 Poliție, competentă în soluționarea cazului.

De asemenea, a fost notificată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru a dispune măsurile legale ce le intră în competență.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : „SPUNE STOP CERȘETORIEI!” și să nu mai dea curs cererilor /solicitărilor unor astfel de persoane, și astfel, împreună, să asigurăm un climat public civilizat“, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*