O polițistă de la Secția 1 din Municipiul Constanța este anchetată după ce a fost reclamată că merge la plajă încălcând ordonanța Militară

Pasiunea față de mare, etalată pe Facebook i-au adus tinerei polițiste o anchetă internă. FOTO Facebook

O tânără agentă de poliție, deținătoare a unui apartament în zona de nord a stațiunii Mamaia a profitat din plin de zilele frumoase din perioada restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare. Pozele cu ea pe plaja din nordul stațiunii, împreună cu o prietenă au ajuns pe biroul șefilor în urma unei sesizări făcute online. 

În ultima fotografie a polițistei postate pe pagina sa de Facebook, apare ea împreună cu o prietenă, în costume de baie, pe plaja DC Summer Beach din stațiunea Mamaia.

„Aș dori să fac o sesizare publica la d-voastră în legătură cu nerespectarea normelor de distanțare socială astăzi în data de 12.05.2020, nerespectate (…) angajată a secției 1 de Politie din Strada Chiliei. Aceasta a fost surprinsa pe plaja cu o altă persoană. Atașez poze doveditoare și contul de Facebook al acesteia“se arată în mailul trimis de persoana nemulțumită, atât către IPJ Constanța, cât și către site-urile de știri.

Se pare că tânăra polițistă deține un apartament în vecinătate, scos la închiriat pentru sezonul estival. De altfel, în fotografiile postate se vede că a mai ieșit pe plajă să savureze „cafe au lait“ și în zilele de 16 și 17 aprilie.

„Urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impun“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*