O polițistă de la Secția 1 din Municipiul Constanța este anchetată după ce a fost reclamată că merge la plajă încălcând ordonanța Militară

Pasiunea față de mare, etalată pe Facebook i-au adus tinerei polițiste o anchetă internă. FOTO Facebook

O tânără agentă de poliție, deținătoare a unui apartament în zona de nord a stațiunii Mamaia a profitat din plin de zilele frumoase din perioada restricțiilor de circulație impuse prin Ordonanțele Militare. Pozele cu ea pe plaja din nordul stațiunii, împreună cu o prietenă au ajuns pe biroul șefilor în urma unei sesizări făcute online. 

În ultima fotografie a polițistei postate pe pagina sa de Facebook, apare ea împreună cu o prietenă, în costume de baie, pe plaja DC Summer Beach din stațiunea Mamaia.

„Aș dori să fac o sesizare publica la d-voastră în legătură cu nerespectarea normelor de distanțare socială astăzi în data de 12.05.2020, nerespectate (…) angajată a secției 1 de Politie din Strada Chiliei. Aceasta a fost surprinsa pe plaja cu o altă persoană. Atașez poze doveditoare și contul de Facebook al acesteia“se arată în mailul trimis de persoana nemulțumită, atât către IPJ Constanța, cât și către site-urile de știri.

Se pare că tânăra polițistă deține un apartament în vecinătate, scos la închiriat pentru sezonul estival. De altfel, în fotografiile postate se vede că a mai ieșit pe plajă să savureze „cafe au lait“ și în zilele de 16 și 17 aprilie.

„Urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impun“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*